Uleiul de compresor Mobil Rarus - performanta maxima chiar si la presiuni ridicate

Uleiul de compresor Mobil Rarus - performanta maxima chiar si la presiuni ridicate

Când desfășurați activități de producție industrială, construcții (civile și industriale) sursele de energie folosite trebuie să vă ofere o capacitate cât mai mare de producție și în același timp să vă permită să păstrați costurile la un nivel rezonabil. Pe langa sursele de energie obișnuite, se poate recurge și la surse auxiliare de energie precum aerul comprimat.

Există câteva aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere când vine vorba de compresoarele de aer. De exemplu, având în vedere că temperatura aerului comprimat este mult mai mare decât a aerului atmosferic, lubrifianții pentru compresoarele de aer trebuie să protejeze echipamentele predispuse la oxidare din cauza condițiilor extreme la care funcționează.

Așadar, folosind lubrifianții potriviți, vă veți asigura că de fiecare dată compresorul de aer va oferi aerul potrivit de care are nevoie fabrica dumneavoastră pentru a funcționa la capacitate maximă. Pentru a deservi tuturor acestor cerințe, Star Lubricants distribuie în România gama de produse Mobil Rarus, care vă va ajuta să mențineți compresoarele de aer la cel mai ridicat grad de eficientă și, astfel, costurile de întreținere vor scădea considerabil.

Produsele din gama Mobil Rarus sunt disponibile în mai multe variante, adaptate fiecărui tip de comprensor utilizat în producțiile industriale. Fiecare gamă de uleiuri pentru compresoare are proprietăți specifice și aduce beneficii substanțiale pentru echipamente.

Gama Mobil Rarus SHC 1020

Gama Mobil Rarus SHC 1020 conține lubrifianți complet sintetici, de calitate superioară, destinați compresoarelor cu șurub și a celor cu supape. Acest produs promite intervale extinse între schimburile de ulei și este eficient în cazul temperaturilor de descărcare ridicate, de până la 200 ° C. Orice ulei de compresor din gama Rarus SHC 1020 poate fi folosit atât pentru utilajele fixe, cât și pentru cele mobile. Beneficiile folosirii acestui ulei de compresor sunt:

  • Rezistență excepțională împotriva oxidării și degradării termice
  • Un interval extins de aproximativ 8.000 de ore între procesele de mentenanță
  • Reducerea riscului de incendiu datorită proprietăților volatile ale uleiului de compresor
  • Reducerea costurilor de mentenanță

Gama Mobil Rarus 800

Gama Mobil Rarus 800 conține uleiuri sintetice de calitate premium, special concepute pentru compresoarele de aer cu piston de serviciu, de mari dimensiuni, care funcționează în mod constant la temperaturi ridicate de până la 200 ° C. Uleiurile de compresor din gama Mobil Rarus 800 sunt recomandate exclusiv pentru utilajele fixe. Folosiți uleiurile de compresor din această gamă și veți beneficia de:

  • Siguranță sporită pentru angajații dumneavoastră
  • Reducerea riscului de incendii și explozii
  • Intervale extinse între schimburile de ulei
  • Reducerea costurilor de întreținere a echipamentelor

Gama Mobil Rarus 400

Gama Mobil Rarus 400 conține produse care pot fi folosite pentru toate tipurile de compresoare cu piston, cu șurub și de tip rotativ. Prin utilizarea acestui tip de lubrifiant veți reuși să:

  • Prelungiți perioadele de schimb a filtrelor de separare
  • Înlăturați depunerile de rugină
  • Creșteți durata de viață a echipamentului
  • Protejați părțile componente împotriva coroziunii

Indiferent de tipul de echipament pe care îl folosiți pentru a produce aer comprimat, folosind uleiurile de compresor Mobil Rarus vă veți putea bucura de eficiența și productivitatea acestora la cote maxime. În același timp veți reduce considerabil costurile de întreținere, aspect vizibil ulterior în profitul dumneavoastră.

Dacă doriți mai multe informații despre unul din uleiurile de compresor din gama Mobil Rarus, dați click pe butonul de mai jos și cereți o ofertă personalizată adaptată nevoilor dumneavoastră.