Prelungiţi durata de viaţă a flotei de autovehicule folosind uleiul special pentru Volvo

Prelungiţi durata de viaţă a flotei de autovehicule folosind uleiul special pentru Volvo

Una dintre problemele cu care se confruntă orice posesor de autovehicule comerciale, este alegerea uleiului de motor potrivit, care să îl ajute să parcurgă cât mai mulți kilometri fără probleme. Dacă sunteți proprietarul unui autovehicul comercial marca Volvo, acest articol vă va ajuta să alegeți uleiul potrivit pentru Volvo ca să mențineți performanțele optime ale autovehiculului dumneavoastră sau a flotei de autovehicule pe care o dețineți.

Alegerea corectă a uleiului Mobil Delvac potrivit pentru Volvo vă ajută să atingeți cele 5 lucruri pe care orice proprietar de autovehicule comerciale trebuie să le aibă în vedere dacă dorește să prelungească durata de viață a flotei de autovehicule.

1. Reduceți consumul de combustibil

Consumul de combustibil este influențat în mare parte de gradul de vâscozitate al uleiului de motor folosit. Cu cât gradul de vâscozitate este mai stabil, cu atât fricțiunea dintre părțile componente este mai puțin agresivă, iar cantitatea de energie consumată este și ea mai scăzută. Acest lucru se traduce în final într-un consum mai scăzut de combustibil.

2. Prelungiți perioada dintre schimburile de ulei pentru Volvo

Pierderea accentuată a proprietăților uleiului de motor pentru Volvo și formarea unor depuneri la nivelul pieselor componente ale autovehiculului pot duce la schimburi de ulei frecvente. Pentru a evita acest lucru este bine să utilizați un lubrifiant sintetic, precum Mobil Delvac, cu caracteristici de stabilitate la fenomenele fizice precum oxidarea și uzura termică.

Cât timp a trecut de la ultimul schimb de ulei pentru Volvo?

Dacă vi se pare că faceți acest schimb tot mai des, înseamnă că aveți o problemă. Iar primul lucru pe care trebuie să îl verificați este să vedeți dacă ați ales uleiul potrivit pentru mașina dumneavoastră sau pentru intreaga flotă de mașini Volvo.

3. Prelungiți durata de viață a motorului autovehiculului

Dacă doriți ca motorul autovehiculului dumneavoastră Volvo să aibă o viată lungă trebuie să vă gândiți de două ori inainte să alegeți uleiul de motor. În cazul în care alegeți un ulei Volvo care nu este special creat pentru astfel de motoare, riscați să pierdeți nu doar timp, ci și bani.

Un motor care nu este lubrifiat corespunzător va face ca fricțiunea componentelor autovehiculului dumneavoastră să fie mai agresivă și să deterioreze mai repede motorul. ExxonMobil a creat mai multe tipuri de ulei de motor pentru fiecare tip de autovehicul Volvo: ulei pentru camioane, autocare sau excavatoare.

4. Creșteți performanța motorului chiar și la temperaturi scăzute

Sezonul rece poate aduce mari bătăi de cap în ceea ce privește performanțele de cuplare și rulare ale autovehiculului dumneavoastră. Din nou, acest lucru este determinat de vâscozitatea uleiului folosit. Dacă alegeți un ulei 100% sintetic, precum Mobil Delvac 1 LE 5W-30, potrivit pentru motoarele Volvo, vă veți bucura de o eficiență mai ridicată a motorului decât în cazul utilizării unui ulei mineral. Astfel, motorul dumneavoastră va porni fără probleme și la temperaturi negative specifice anotimpului rece.

5. Reduceți emisiile de CO₂

Alegerea uleiului pentru Volvo potrivit va duce nu doar la prelungirea vieții motorului, ci și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor eliberate în atmosferă. Astfel, orice autovehicul Volvo va rula eficient și, în același timp, va respecta cele mai noi reglementări privind protecția mediului înconjurător.

Preveniți problemele specifice autovehicului Volvo cu uleiul potrivit

Este evident că un ulei special creat pentru Volvo este mai eficient în a "trata" o problemă existentă decât orice alt ulei de motor. Imaginați-vă cum ar fi să primiți de la medic un medicament care nu se potrivește afecțiunii dumneavoastră. Cu siguranță tratamentul nu va fi eficient. Același lucru se întâmplă și în cazul în care alegeți alt ulei decât cel recomandat pentru autovehiculele Volvo.

Astfel, vă recomandăm să alegeți uleiul pentru Volvo destinat categoriei de autovehicule comerciale pe care o dețineți: camion, autocar, tractor, excavator, dubiță. Eficiența produselor Mobil Delvac pentru Volvo este demonstrată în laborator, dar și prin testele de teren.

Beneficiați și dumneavoastră de avantajele uleiului pentru Volvo distribuit de Star Lubricants:

  • Acționează mai repede asupra motorului pentru ca acesta să ajungă într-un timp foarte scurt la performanța maximă.
  • Vă aduce cheltuieli mai puține privind consumul de combustibil.
  • Asigură o viață mai lungă sistemului de emisie, protejându-l datorită aditivilor folosiți in compoziția uleiurilor.

Dacă sunteți interesat de produsele Mobil Delvac, dar nu sunteți sigur care ulei Volvo se potrivește tipului de autovehicul pe care îl dețineți, dați click pe imaginea de mai jos și obțineți o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră.