Star Lubricants prezintă avantajele lubrifiantului Mobil Delvac în revista ”Mașini și utilaje pentru construcții”

Star Lubricants prezintă avantajele lubrifiantului Mobil Delvac în revista ”Mașini și utilaje pentru construcții”

Cititorii revistei ”Mașini și utilaje pentru construcții”, pot găsi în numărul din noiembrie un articol despre beneficiile pe care lubrifianții Mobil Delvac distribuiți de Star Lubricants le aduc pentru utilajele de construcții. Potrivit unui studiu realizat de Transparency Market Research, se estimează că piaţa globală a utilajelor şi echipamentelor de construcții va începe să crească, atingând cifra de 192,3 miliarde de dolari până în 2017. În acest sens, este clar că și piața lubrifianților comerciali off-highway va urma același trend al dezvoltării.

Promovarea celor mai noi informații cu privire la soluții pentru dezvoltarea unor afaceri productive și sustenabile, prin intermediul articolului publicat în revistă, reprezintă interesul manifestat de echipa Star Lubricants de a veni în sprijinul pieței de construcții din România.

Iată mai jos câteva dintre subiectele pe care cititorii le vor descoperi în cadrul articolului:

  • Modul în care noile norme de poluare influențează industria de construcții la nivel global și cum se reflectă aceste aspecte asupra noilor formule de lubrifianți pentru utilajele de construcții.
  • Tendințe actuale și viitoare pe piața lubrifianților destinați utilajelor de construcții.
  • Detalii despre testele de performanță realizate de Star Lubricants care demonstrează eficiența lubrifianților Mobil Delvac pentru utilajele de construcții.

Pe lângă aceste subiecte, articolul prezintă avantajele pe care noua formulă a lubrifiantului Mobil Delvac 1 LE 5W-30 le aduce pentru segmentul off-highway. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează lubrifiantul în cadrul componentelor motorului, urmăriți video-ul de mai jos:

Pe lângă informațiile din articol și video-ul de mai sus, agenții Star Lubricants vă stau la dispoziție pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie pentru a crește performanța utilajelor de construcții. Click aici pentru a afla datele de contact ale acestora în funcție de zona în care vă aflați.

Despre revista Mașini și Utilaje pentru Construcții:

Revista Mașini și Utilaje pentru Construcții este cea mai importantă revistă care reprezintă nișa de utilaje și mașini pentru construcții din România. Cu peste 8 ani de activitate, revista este cunoscută ca fiind o sursă de informare de încredere pentru firmele de construcții, producătorii și distribuitorii de utilaje și camioane și companiile care oferă servicii conexe sectorului de construcții.