Cum să alegeți lubrifiantul potrivit pentru echipamentele industriale?

Cum să alegeți lubrifiantul potrivit pentru echipamentele industriale?

În orice ramură industrială, echipamentele folosite trebuie să funcționeze la parametri optimi pentru a crește producția și a scădea costurile necesare acestui proces. Pentru a duce performanța echipamentelor industriale pe cele mai înalte culmi de eficiență, este vitală folosirea unor lubrifianți și unsori de calitate, dar în același timp potrivite.

În cadrul fiecărui segment industrial, aplicațiile sunt foarte variate. În plus, alegerea produsului potrivit care să crească eficiența echipamentelor trebuie să țină cont și de necesitățile specifice datorate mediului și modului de exploatare a echipamentelor. Star Lubricants vă oferă o gamă largă de produse care vă ajută să creșteți productivitatea echipamentelor industriale.

Cum alegeți produsul potrivit?

Pentru a vă asigura că folosiți întotdeauna produsul potrivit, ExxonMobil a dezvoltat Looble – un instrument online care vă ajută să alegeți de fiecare dată produsul care asigură funcționarea echipamentelor industriale la performanță maximă.

Cum funcționează Looble?

Pentru a selecta produsul potrivit, puteți accesa aplicația aici și să urmăriți 4 pași simpli:

  1. Bifați căsuța ”Terms and conditions” și intrați în aplicație;
  2. Selectați modul în care doriți să identificați produsul potrivit (direct sau folosind schemele interactive);
  3. În cazul în care doriți să aflați informația în mod direct trebuie să:
    1. Selectați industria care vă interesează;
    2. Alegeți condițiile de operare și echipamentul pentru care căutați un produs;
    3. Primiți recomandarea de produs.
    4. Dacă decideți să folosiți schemele interactive, pașii sunt aceiași, însă în plus, aveți posibilitatea să vizualizați scheme interactive ale sistemelor industriale pe care le folosiți.

De ce să folosiți Looble?

Avantajele de care beneficiați folosind instrumentul de selecție se vor reflecta în creșterea productivității indiferent de tipul de industrie. Mai jos găsiți câteva dintre cele mai importante beneficii pe care Looble vi le oferă:

  • 1. Economisiți timp: folosirea aplicației necesită foarte puțin timp, astfel că puteți primi recomandarea produsului potrivit pentru dumneavoastră în aproximativ 1 minut.
  • 2. Este extrem de simplu de folosit: urmăriți pașii descriși mai sus și alegeți foarte ușor produsul pe care îl căutați. Astfel, scăpați de bătăile de cap care apar când nu sunteți siguri ce produs vă ajută să creșteți eficiența echipamentelor industriale.
  • 3. Este gratuit: pentru a folosi Looble, aveți nevoie doar de o conexiune la internet.
  • 4. Este accesibil oriunde, oricând: fie că sunteți la birou sau acasă, Looble este disponibil non-stop pe site-ul ExxonMobil. Mai mult, acesta funcționează chiar și pe terminalele mobile.
  • 5. Este 100 % exact: dezvoltat de ExxonMobil, instrumentul se bazează pe cei peste 100 de ani de expertiză în domeniu, astfel că produsele recomandate prin intermediul Looble sunt întotdeauna potrivite pentru a crește eficiența echipamentele industriale

De peste 20 de ani, parteneriatul pe care l-am dezvoltat alături de ExxonMobil ne-a ajutat să oferim cele mai bune soluții de a creștere eficiența echipamentelor industriale. Pe lângă instrumentul Looble, agenții noștri specializați vă pot oferi oricând detalii despre cum puteți beneficia și dumneavoastră de avantajele lubrifianților industriali Mobil. Click aici, pentru a afla datele de contact ale acestora în funcție de zona în care vă aflați.