Star Lubricants participă la ediția a VI-a a Renexpo South-East Europe

Star Lubricants participă la ediția a VI-a a Renexpo South-East Europe

Star Lubricants va participa între 20-22 noiembrie 2013 la RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile în România. Aflat la ediția a șasea, târgul este cel mai important eveniment de acest gen din domeniul energetic în România.

Timp de 3 zile, Star Lubricants se alătură celor peste 130 de expozanți din 14 țări într-un spațiu expozițional de 3500 m² în cadrul căruia se vor prezenta soluții eficiente pentru industria energetică. Pe lângă expoziție, se vor organiza și conferințe pe teme privind eficiența energetică.

Tematicile târgului și conferințelor vizează trei aspecte esențiale:

  • producția sustenabilă de energie - energie regenerabilă
  • distribuția inteligentă și eficientă de energie
  • folosirea eficientă a energiei

Sectorul de energii regenerabile devine tot mai atractiv și profitabil în România deoarece multe companii din străinătate au început să investească în acest domeniu. Conform organizatorilor, sectorul energiei verzi a atras în ultimii trei ani, în România, peste trei miliarde de euro, iar trendul continuă în aceeași direcție.

”Astfel de inițiative, precum cea a organizării unui astfel de eveniment, reprezintă încă un pas înainte pe care România îl face înspre dezvoltarea industriei energetice sustenabile și alinierea acesteia la cele mai înalte standarde la nivel mondial”, afirmă Silviu Mototolea, Director general adjunct al Star Lubricants.

Gama de produse Mobil SHC – focusul participării la eveniment

Motivul principal care stă în spatele participării Star Lubricants la RENEXPO este prezentarea detaliată a tuturor beneficiilor gamei de produse Mobil SHC pentru industria energetică din România. Astfel, vizitatorii standului Star Lubricants vor avea ocazia să afle informații despre produsele Mobil SHC destinate turbinelor eoliene, motoarelor pe gaz sau turbinelor electrice. Ei vor putea obține informații valoroase despre produsele din gama Mobil SHC și de la profesioniști în domeniu. La stand vor fi prezenți doi experți din partea ExxonMobil care au experiență în domeniul industrial și care vor putea face cele mai bune recomandări pentru cei care au nevoie de soluții complexe. Produsele Mobil SHC prezintă un real avantaj competitiv în ceea ce privește eficiența energetică și dezvoltarea unei industrii productive și sustenabile.

Lubrifianții Mobil SHC pentru angrenaje industriale sunt formulați să ofere o protecţie optimă a echipamentului cât şi a duratei de viață a uleiului în condiţii extreme de utilizare. Formulele avansate ale gamei Mobil SHC conţin un sistem de aditivare atent selecţionat pentru a permite o protecție excelentă contra tipurilor convenţionale de uzură cum ar fi cea prin frecare și oferă un grad superior de rezistență.

Colaborarea pe care o avem cu ExxonMobil de peste 20 de ani ne-a ajutat să pregătim pentru vizitatorii de la RENEXPO o serie de materiale informative ce oferă șansa ca toți cei interesați de un produs de calitate precum cele din gama Mobil SHC să afle ce beneficii le pot aduce sectorului industrial. Mai mult, agenții specializați pe domeniul lubrifianților și unsorilor industriale, alături de cei doi invitați din partea ExxonMobil, vor fi pregătiți să ofere orice fel de informații aveți nevoie pentru a alege soluții personalizate în vederea creșterii productivității energetice.

Silviu Mototolea, Director General Adjunct, Star Lubricants

Vă așteptăm să participați și dumneavoastră la RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE pentru a afla cum puteți crește eficiența energetică a echipamentelor industriale folosite. De asemenea, puteți contacta oricând un agent Star Lubricants care vă va îndruma în alegerea lubrifianților industriali potriviți. Click aici pentru a vizualiza datele de contact ale acestora, în funcție de zona în care vă aflați.