Porshe Design Nou Mobil 1 STAR LUBRICANTS


În 2024 aniversăm 50 de ani de Mobil 1!

Cu această ocazie avem onorea de a vă prezenta alături de multiplul nostru Campion Național la Viteză în Coastă – Alexandru „Dodo” Pițigoi – noul design al mașinii de curse Porsche 911 GT3 Cup personalizat cu logo-ul aniversar 50 de ani Mobil 1.



Campionul național en titre, Alexandru Pițigoi, se pregătește de un nou sezon, după ce anul trecut a fost câștigătorul la Categoria 1 FIA în Campionatul Național de Viteză în Coastă

Anul acesta, Alex Pițigoi va lua startul în Campionatul Național de Viteză în Coastă la volanul unui Porsche 911 (992) GT3 Cup, cea mai nouă iterației a mașinii care este folosită în Cupa Porsche, o clasă monomarcă unde piloții concurează cu mașini de specificație egală.

„Sunt multe diferențe. La bază, caroseria și motorul sunt cele de stradă. În schimb, tot ce ține de suspensie, de frâne, de managementul motorului și evacuare, transmisie, echipamentul de securitate sunt complet altceva, sunt dedicate pentru curse. E o mașină construită de Porsche Motorsport, deci este o mașină pur-sânge, făcută de uzină”, a spus Alex Pițigoi.



În curse, lubrifianții joacă un rol crucial în asigurarea performanței și longevității motorului în condiții extreme.

Formula sintetică a lui Mobil 1 oferă mai multe avantaje față de uleiurile convenționale, inclusiv o protecție mai bună împotriva căldurii și frecării, curățenia îmbunătățită a motorului și performanța generală îmbunătățită.

Pentru ca noul său Porsche 911 GT3 să furnizeze cele mai bune performanțe Dodo utilizează lubrifiantul nostru numărul 1 mondial Mobil 1.