Aniversare 30 de Ani Star Lubricants


Anul 2023 a fost un an cu adevărat special în istoria companiei, cea de-a 30-a aniversare a înființării noastre. O ocazie de mare bucurie și mândrie pentru toți cei care au contribuit la succesul și dezvoltarea acestei afaceri în decursul timpului.

Evenimentul festiv a oferit o oportunitate pentru noi toți de a reflecta asupra călătoriei, creșterii și realizărilor companiei.

Ne exprimăm recunoștința față de angajații noștri care au contribuit la succesul STAR LUBRICANTS.




Încă de la început activitatea firmei a fost dedicată 100% dezvoltării afacerii cu lubrifianți. Începuturile s-au concretizat într-un parteneriat cu prestigioasa companie americană Exxon, promovând în România produsele Esso.

Fuziunea dintre Exxon și Mobil a adus în portofoliul nostru marca Mobil, începând cu anul 2003. Din 2007 toate eforturile noastre s-au focusat pe gama de lubrifianți premium Mobil, aceasta fiind și azi singura marcă din oferta noastră comercială.


Motto-ul nostru „Din pasiune pentru performanță” este definitoriu pentru această echipă de oameni inimoși, dispusă să învețe, mereu deschisă la nou și pregătită pentru noi provocări.

Ne place să spunem că am atins „Excelența în Afaceri”, făcând trimitere directă la numeroasele premii oferite de către ExxonMobil în cadrul programului „Circle of Excellence”.

Am putea rezuma primii 30 de ani de STAR LUBRICANTS la - „Pasiune, Provocare, Excelență”.




Dorim să mulțumim tuturor colegilor și partenerilor de afaceri care ne-au susținut și cu care am colaborat cu succes de-a lungul timpului.

Continuăm împreună !