Echipajul Mobil 1 Star Lubricants - CAMPION NAȚIONAL MACADAM 2023!


2023, un sezon cu rezultate la care nu ne-am așteptat în ambele campionate naționale, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Super Rally!

Echipajul compus din Adrian Teslovan, pilot și Vajk Imre Cseh, copilot, au încheiat sezonul competițional 2023 ca și campioni naționali absoluți în Campionatul de Raliuri pe Macadam!De asemenea, ei s-au clasat pe locul al treilea la clasa RC2 în Campionatul Național de Raliuri, ocupând concomitent și locul secund în clasamentul pe echipe în Campionatul Național de Raliuri. Șii... cireașa de pe tort, echipajul susținut de Mobil 1 este campion național la Super Rally, în clasa automobilelor.

"Am început prost sezonul la Harghita, și am terminat în forță cu două podiumuri, ceea ce este extrem de plăcut și asta încununează perfect tot acest efort depus de-a lungul acestor luni.

Dorim să le mulțumim partenerilor noștri care ne susțin proiectul", ne-a declarat pilotul Adi Teslovan, la finalul sezonului competițional din acest an.Fiind distribuitori autorizați al lubrifiantului Mobil 1, lubrifiant care este utilizat și în această mașină de curse, ne simțim onorați și motivați să-i susținem și să livrăm în continuare performanță!