Raliul Clujului Star Lubricants 2023


Raliul Clujului STAR LUBRICANTS este un eveniment sportiv dedicat motorsportului, care are loc anual în Cluj-Napoca.

Este o competiție de raliu organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și de clubul local de motorsport SAVU RACING.

Evenimentul adună piloți și co-piloți din întreaga țară și de cele mai multe ori și din afara țării pentru a concura într-o varietate de clase și categorii.

Această competiție oferă oportunitatea pentru fanii motorsportului să vadă mașini de raliu de diferite clase, de la cele mai rapide și puternice până la cele mai accesibile.

Raliul Clujului STAR LUBRICANTS este un eveniment important în calendarul sportiv al zonei și atrage atât participanți profesioniști, cât și amatori.

În 2023 am avut parte de o dublă aniversare: 20 de Ani de Raliul Clujului și 30 de Ani Star Lubricants!



Suntem onorați să fim în continuare partenerii principali al acestei competiții de referinţă în motorsportul românesc care se bucură de foarte multă apreciere din partea iubitorilor de automobilism



Ultima etapă de asfalt a sezonului național de raliuri organizat pe 29 Septembrie - 1 Octombrie a adus la start un număr total de 79 de echipaje, atât din țară cât și din Bulgaria, Turcia, Italia, Estonia sau Portugalia.

Printre participanți s-a enumerat și echipajul nostru favorit Mobil 1 Star Lubricants format din Adi Teslovan - Vajk Imre Cseh. Dorim să-i felicităm și pe această cale pentru participare.



Continuăm să construim relații durabile bazate pe profesionalism și încredere cu partenerii noștri din toate domeniile de aplicabilitate a soluțiilor de lubrifiere!