Adi Teslovan Locul 3

Locul 3 în Campionatul Național de Raliuri pe Macadam și locul 5 în clasamentul general pentru echipajul Teslovan – Cseh



"Ultima etapă a acestui sezon, pe care inițial nu o aveam în programul nostru, dar la care am putut să luăm startul cu ajutorul echipei Omega Motorsport, care ne-a pus la dispoziție mașina de concurs, ne-a permis îmbunătățirea rezultatului la final de campionat.

Raliul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, prima pe drumul ce leagă Săcele de Azuga și Predeal, probe cu o suprafață mai dură, cu risc ridicat de pană și uzură accentuată a anvelopelor, iar cea de-a doua cu probele superbe de lângă Bran și Pârâul Rece. Obiectivele noastre pentru acest raliu au fost să încercăm să ne menținem poziția a treia în Campionatul Național de Raliuri pe Macadam și să urcăm cât putem în clasamentul general, obiective pe care le-am și îndeplinit. Am fost feriți de pene sau alte probleme tehnice, am mai și greșit, dar ne-am impus un ritm care să ne asigure îndeplinirea obiectivelor propuse.

Suntem extrem de mulțumiți de prestația noastră, mai avem mult de lucru, de îmbunătățit, dar sperăm că în 2023 vom fi puțin mai rapizi.

Mulțumim partenerilor noștri, UniCredit Leasing, Generali, Borsec, Stanleybet, Hofigal, Interflon, Set Prodcom, Rotte Group, Star Lubricants și echipei tehnice Omega Motorsport", a declarat pilotul Adi Teslovan.

Noi, echipa Star Lubricants felicităm și pe această cale performanța și rezultatele obținute în cadrul Campionatului Național de Raliuri!

Cursele motorsport oferă brandului Mobil 1™ terenul de testare suprem și oportunitatea de livra cele mai bune rezultate prin lubrifierea perfectă în condiții extreme.

Angajamentul nostru față de performanță este una puternică prin urmare continuăm să fim implicați activ în susținerea echipelor de raliu și al motorsportului național, împărtășind același spirit de competiție și pasiunea pentru performanță.