Dodo Campion National 2022

 

Final de sezon cu obiectivul atins: Alexandru Pițigoi obține titlul de Campion Național 2022!

Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a desfășurat la Brașov, pe Drumul Poienii în 15 – 16 Octombrie.

Programul a fost special creat pentru a oferi acces riveranilor între manșele din ambele zile.

La start s-au aflat 97 concurenți și doi invitați din partea organizatorului.

75 concurenți au reușit să parcurgă ambele manșe de concurs, ocupând diferite poziții în clasamentele pe clase și categorii.

"A fost un campionat lung, disputat până în ultima manșă a ultimei etape, cea de ieri de la Brașov. Început în aprilie cu accident în prima cursă de la Râșnov - un moment dificil în urma căruia nu-mi mai permiteam nici un pas greșit - a fost un sezon intens, cu momente frumoase, provocări și mari satisfacții.

Au fost opt etape cu trasee diverse, condiții meteo variate și concurenți puternici, iar la fiecare dintre ele am încercat să fiu la cel mai bun nivel pentru a obține maximul de puncte.

Am avut sprijinul celor mai buni parteneri, fără de care acest titlu nu ar fi fost posibil:

Am avut la dispoziție o mașină #porsche911 impecabilă de care sunt responsabili băieții de la @omegamtsi

Am avut parte de susținerea permanentă și dragostea familiei și în special a soției mele.

Am simțit entuziasmul și susținerea prietenilor și a fanilor.

Tuturor le mulțumesc din suflet! Trofeul este atât al meu cât și al lor!

Sunt fericit că am reușit să le răsplătesc încrederea cu cel mai bun rezultat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit împreună în acest sezon." – a declarat Alexandru Pițigoi.

Noi, echipa Star Lubricants felicităm și pe această cale performanța și rezultatul extraordinar obținut, cel de Campion Național 2022!

Suntem bucuroși și onorați ca prin brandul de lubrifiant Mobil 1™ continuăm să fim implicați activ în susținerea echipelor de raliu și al motorsportului național, împărtășind același spirit de competiție și pasiunea pentru performanță.