Mobil1 și Porsche - Parteneri în performanță de 25 ani

Mobil1 și Porsche - Parteneri în performanță de 25 ani

Timp de un sfert de secol, Mobil și Porsche s-au bucurat de unul dintre cele mai durabile și de succes parteneriate în domeniul automobilistic. Inovația pe care au adus-o pe pistă, împreună cu protecția motorului datorita uleiurilor Mobil*, a condus la performanțe excepționale pe șosea.

Uleiul Mobil de motor, permite mașinilor de curse Porsche să ofere performanțe de top pe circuite de curse, îmbunătățește de asemenea performanța de condus pentru fiecare proprietar Porsche. Fiecare motor Porsche iese din fabrică umplut cu ulei de motor Mobil 1 – adică peste un milion de mașini de când a început acest celebru parteneriat de cooperare.

Chiar dacă a fost atins momentul important de 25 de ani, parteneriatul lung și de succes de cooperare nu dă semne de încetinire. Mobil și Porsche continuă să lucreze împreună, cercetând și dezvoltând uleiuri de motor inovatoare în căutarea perfecțiunii. Iar pe măsură ce se accelerează în era electrică, sunt concentrați să depășească limitele de care sunt capabile vehiculele electrice.