Star Lubricants - sponsor principal Raliul Clujului 2021

Star Lubricants - sponsor principal Raliul Clujului 2021

Star Lubricants, importator și distribuitor autorizat ExxonMobil în România de peste un sfert de veac, este anul acesta sponsor principal al Raliului Clujului 2021.

Raliul Clujului, sub diferite denumiri și configurații, are o tradiție de peste 45 de ani, având cel mai mare număr de echipaje participante și de spectatori. Este cea mai iubită și urmărită etapă din Campionatul Național de Raliuri.

În anul 2021, Raliul Clujului Star Lubricants revine în Transilvania odată cu cea de a 10-a ediţie aniversară organizată de către C.S. Savu Racing. Este a 10-a etapă inclusă în calendarul Campionatului Național de Raliuri.

Competiția regină a motorsportului românesc va avea în sezonul 2021 un total de 10 etape, urmând să acopere majoritatea regiunilor țării. În sezonul trecut, Campionatul Național de Raliuri a strâns peste 200 sportivi la start, dintre care unii cu participare internaţională, mai multe etape fiind incluse în calendarul European Rally Trophy. Etapele de raliuri se desfășoară pe distanțe mari și acoperă mai multe locații de-a lungul celor trei zile de competiții.

Mobil 1™ este implicat activ în sporturile cu motor la toate nivelurile – de la întreceri naţionale de automobilism până la NASCAR şi Campionatul Mondial de Formula 1. Star Lubricants continuă tradiţia susţinerii motorsportului local împărtăşind acelaşi spirit de compeţie şi pasiunea pentru performanţă.

"Suntem bucuroşi şi onoraţi să putem continua povestea noastră alături de Savu Racing după o pauză de 10 ani. Raliul Clujului Star Lubricants este o competiţie de referinţă în motorsportul românesc care se bucură de foarte multă apreciere din partea iubitorilor de automobilism. Prezenţa noastră în calitate de sponsor principal al evenimentului este una firească, având în vedere tradiţia organizării Raliului Clujului, faptul că Star Lubricants este o companie românească ce îşi are originile în inima Ardealului şi semnificaţia brandului pe care îl reprezentăm – Mobil 1 fiind sinonim cu performanţa continuă", a declarat Silviu Mototolea – CEO Star Lubricants.

Preşedintele C.S. Savu Racing, Horaţiu Savu, a subliniat principalele noutăţi ale acestui an: "Suntem extrem de încântaţi de faptul că am demonstrat, împreună cu Star Lubricants, că parteneriatele bazate pe încredere şi respect reciproc dăinuiesc peste ani. Reuşim să păstrăm tradiţia Raliului Clujului Star Lubricants, Mobil 1 fiind un partener al raliului încă din primul an de existenţă al acestuia – 2003. Contând ca etapa a 5-a a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, Raliul Clujului Star Lubricants va pleca în noul său drum din punctul în care a rămas în anul 2011 – dorinţa de a ajunge etapă în Campionatul European de Raliuri. Ca atare, şi în acest an, Raliul Clujului Star Lubricants va conta ca etapă in Calendarul Sportiv Internaţional FIA, urmând a fi evaluat de către oficialii FIA în vederea accederii pe scena “mare” internaţională. Ca o noutate pe care ne-o doream de multă vreme, putem menţiona derularea probelor speciale în zilele de sâmbătă şi duminică, în încercarea de a face într-adevar un raliu european."

Mai multe detalii despre Raliul Clujului Star Lubricants se vor găsi pe site-ul www.raliulclujului.ro, cât și pe pagina de Facebook Star Lubricants.

#Mobil1 #StarLubricants #AuthorizedMobilDistributor #LubrifiantiAuto #UleiuriAuto #RaliulClujului