INNIO și ExxonMobil anunță introducerea lubrifiantului Jenbacher N Oil 40

INNIO și ExxonMobil anunță introducerea lubrifiantului Jenbacher N Oil 40

Jenbacher N Oil 40 este un ulei de motor pe gaz de înaltă performanță formulat pentru generația curentă și următoare de motoare pe gaz natural Jenbacher. Acesta a fost conceput ca o componentă majoră a motorului, în strânsă cooperare între INNIO Jenbacher* și inginerii ExxonMobil.

Cu peste o sută de mii de ore de testare și monitorizare pe termen lung în mai mult de 100 de unități, formularea uleiului de motor Jenbacher N Oil 40 a fost concepută pentru a oferi o durată de viață extinsă a uleiului și a filtrului de 2** ori mai mare și costuri reduse ale ciclului de viață (LCC) de până la 30% comparativ cu alte uleiuri tipice aprobate pentru motor.

Jenbacher N Oil 40 poate ajuta utilizatorii să-și mențină motoarele Jenbacher în funcțiune o perioadă mai lungă și să le mențină mai curate, beneficiind de o fiabilitate îmbunătățită, o rezervă excelentă de alcalinitate, având ca rezultat o productivitate sporită.

Aprobări:

Jenbacher N Oil 40 este aprobat pentru toată gama de motoare pe gaz natural Jenbacher – Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 6 și Tip 9.


Caracteristici și Beneficii

Jenbacher N Oil 40:

  • Asigură o durată de viață extinsă de 2 ori mai mare a uleiului și a filtrului decât intervalele standard, prin stabilitate remarcabilă la oxidare
  • Reduce costurile ciclului de viață (LCC) cu până la 30%
  • Asigură o protecție excelentă a supapelor prin proprietăți de lubrifiere îmbunătățite care duc la o recesiune mai mică a supapei
  • Componentele motorului sunt mai curate prin proprietăți de dispersie îmbunătățite și controlarea reziduurilor
  • Controlează depunerile la temperaturi ridicate datorită proprietăților excelente de solvabilitate
  • Consolidează inventarul de lubrifianți între operațiuni, deoarece Jenbacher N Oil 40 poate fi utilizat pe întregul portofoliu de motoare pe gaz natural Jenbacher.

VIDEO



* INNIO și Jenbacher sunt mărci comerciale înregistrate

** beneficiile reale pot varia în funcție de tipul de echipament utilizat și de întreținerea acestuia, condițiile de funcționare și mediu și de orice lubrifiant anterior utilizat. Durata de viață extinsă a uleiului uzat și a filtrului se bazează pe utilizarea normală a produsului, așa cum este descris în instrucțiunile tehnice de la INNIO Jenbacher.

*** A se vedea profilul de performanță Jenbacher N Oil 40 pe www.JenbacherNOil40.com