O cale mai lină către prelucrarea de precizie


Modul în care soluțiile avansate de lubrifiere pot ajuta industria prelucrării mecanice să alunece spre rezultate mai înalte

Proprietarii care activează în industria prelucrărilor mecanice se află sub o presiune considerabilă. Termenii de livrare continuă să se reducă, cererea pentru prelucrările mecanice de precizie nu a fost niciodată mai mare și cerințele de reglementare adaugă complexitate operațiunilor zilnice. Firmele se simt asediate din toate direcțiile, dar menținerea unei operațiuni eficiente în fața tuturor acestor provocări este esențială pentru a atinge obiectivele de afaceri. O parte din răspunsul aferent modului de asigurare a preciziei de prelucrare și a productivității la nivelul fabricii, este asigurarea întreținerii și funcționării corespunzătoare a utilajelor la o eficiență maximă, realizată prin utilizarea lubrifianților de înaltă performanță. Cu toate acestea, pentru operatorii din industria prelucrărilor mecanice, nu este atât de simplu.

Lubrifianții joacă un rol esențial în reducerea frecării dintre componentele rotative și cele în mișcare dintr-o fabrică. Într-adevăr, în majoritatea aplicațiilor, acesta este scopul principal al uleiului, contribuind la creșterea disponibilității utilajelor, a calității componentelor și a timpului de funcționare a echipamentelor. Utilajele cer totuși o abordare foarte diferită. De exemplu, pentru a lubrifia ghidajele orizontale și verticale, reducerea frecării nu este suficientă. Pentru a asigura o mișcare lină și controlată sunt necesari lubrifianți special concepuți. În mod critic, compatibilitatea acestui ulei pentru ghidaje cu alți lubrifianți poate avea, de asemenea, un efect semnificativ asupra productivității globale. Acest articol explorează meritele uleiurilor pentru ghidaje de calitate premium și modul în care selectarea formulării corecte poate ajuta operatorii să își atingă obiectivele de afaceri.

Controlul fricţiunii

Compatibilitate cu fluidele de răcire apoase

Susținut prin aprobările producătorilor de echipamente

Informația este totul