ExxonMobil lansează Mobil DTE™ 20 Ultra Series cu durată lungă de viață

ExxonMobil lansează Mobil DTE™ 20 Ultra Series cu durată lungă de viață

Gama Mobil DTE™ 20 Ultra de uleiuri hidraulice de înaltă performanță este dezvoltată alături de producătorii de top din sectorul maselor plastice. Noua gamă a fost formulată pentru a oferi performanță înaltă, caracteristici anti-uzură și intervale duble de schimb al uleiului pentru o gamă largă de aplicații ce funcționează în condiții de înaltă presiune, permițând producătorilor de mase plastice:

  • să reducă costurile
  • să crească productivitatea
  • să-și îmbunătățească impactul asupra mediului înconjurător

Performanță superioara

Uleiurile Mobil DTE 20 Ultra Series oferă o stabilitate termică şi rezistență excepțională la oxidare, protecție sporită împotriva coroziunii și demulsibilitate controlată. În plus, caracteristica de păstrare curată a echipamentelor protejează componentele critice, cum ar fi servo valvele cu toleranță scăzută și valvele proporționale găsite în multe sisteme hidraulice moderne.

Un produs, mai multe aplicații

Această gamă este potrivită pentru sistemele hidraulice ce suportă încărcări ridicate, în special atunci când este importantă protecția față de coroziune. Controlul lubrifianților asupra acumulării depunerilor permite operatorilor să opteze pentru un singur produs ce acoperă o gamă largă de aplicații – astfel eficientizând stocurile.

Aprobat de principalii constructori de echipamente

Lubrifianții Mobil DTE 20 Ultra Series au trecut deja testul pentru pompele hidraulice Bosch Rexroth și sunt certificate de către Eaton ca fiind compatibile cu garniturile echipamentelor. De asemenea, îndeplinesc cerințele relevante atât ale standardelor ISO, cât și ale standardelor din industrie. Noua formulare a produsului aduce o îmbunătățire semnificativă a performanței în ceea ce privește curățenia, oxidarea și stabilitatea termică ceea ce permite controlul depunerilor și prelungirea duratei de viață a uleiului.

Descarcă profilul de performanță Mobile DTE 20 Ultra