Economii de 6300 euro cu ajutorul uleiului de motor pe gaz Mobil Pegasus 1005

Economii de 6300 euro cu ajutorul uleiului de motor pe gaz Mobil Pegasus 1005

Folosirea tipului ideal de ulei pentru echipamentele dumneavoastră cu motoare pe gaz nu mai este un lux, ci o necesitate, iar eficientizarea și economisirea consumului, alături de protecția motorului sunt beneficii de care nu vă puteți lipsi.

Nu știți care este cel mai potrivit ulei pentru motoarele pe gaz? Luați în considerare varianta folosirii produsului Mobil Pegasus 1005, ale cărui avantaje au fost demonstrate în numeroase cazuri în mediul industrial.

De ce Mobil Pegasus 1005?

Noua generație de uleiuri Mobil aduce performanțe îmbunătățite și are capacitatea de a menține buna funcționare a motoarelor pe gaz sub control. Produsul Mobil Pegasus 1005 este menit să protejeze motoarele pe gaz împotriva uzurii, indiferent de vechimea lor.

Principalele trei caracteristici care fac din Mobil Pegasus 1005 uleiul ideal pentru nevoile motoarelor dumneavoastră sunt:

  • Stabilitate la oxidare
  • Rezistență la nitrare
  • Stabilitate termică

Performanța uleiului Mobil Pegasus 1005 a fost demonstrată în mediul industrial, câștigând o reputație excelentă pentru proprietățiile inovatoare pe care le deține.

Calitățile sale anti-uzură au fost special create pentru a proteja componente precum pistoanele, rulmenții sau garniturile. În același timp, acest produs este extrem de apreciat pentru abilitatea de a-și menține compatibilitatea cu materialele convertoare catalitice. Mai mult decât atât, previne formarea carbonului și a depozitelor de smalț și facilitează controlul consumului de ulei.

Studiu de caz - motoare Caterpillar 3516C și 3520C

Pentru a face dovada performanței uleiului de motor pe gaz Mobil Pegasus 1005, compania ExxonMobil a făcut public un studiu de caz pe un motor Caterpillar 3561C și două motoare Caterpillar 3520C. Motoarele aparținând unei fabrici de energie din Franța sunt folosite pentru producția de căldură și putere și sunt alimentate cu gaz. Inițial schimbarea uleiului mineral folosit era necesară o dată la 1000 de ore.

Recomandarea de a trece la uleiul Mobil Pegasus 1005 a venit ca soluție pentru a crește intervalul de schimb a uleiului. Având la bază uleiuri și aditivi de calitate, acest produs a oferit motoarelor o rezistență termală și oxidativă excelentă, extinzând perioadele de schimb a uleiului cu 80%. Produsul a fost testat pentru o perioadă de 5 luni de zile pentru a ajunge la această concluzie.

Principalele beneficii aduse de Mobil Pegasus 1005 motoarelor pe gaz sunt:

  • Reducerea frecvenței activităților de întreținere planificate
  • Reducerea interacțiunii angajaților cu echipamentele
  • Reducerea numărului de schimburi de ulei
  • Reducerea cantității de ulei consumate anual
  • Reducerea costurilor de mentenanță
  • Reducerea costurilor de eliminare a deșeurilor
  • Economisirea unei sume de 6300 euro anual pentru cele trei motoare pe gaz menționate

Performanța motoarelor pe gaz pe care le folosiți trebuie să fie exploatată la maxim, iar cu ajutorul uleiului Pegasus 1005, aveți acum ocazia să o faceți. Dați click pe imaginea de mai jos și contactați un reprezentant Star Lubricants pentru a primi mai multe detalii despre beneficiile pe care Mobil Pegasus 1005 le poate aduce companiei dumneavoastră.