Toamna se numără evenimentele dedicate sectorului agricol

Toamna se numără evenimentele dedicate sectorului agricol

Continuând tradiția, la fel ca anul trecut, echipa Star Lubricants va fi prezentă la 2 dintre cele mai importante târguri din domeniul agricol din România: Agralim Iași (1-4 septembrie 2016) și Agromalim Arad (8-11 septembrie 2016).

În cadrul acestor târguri, vizitatorii vor putea discuta direct cu agenții Star Lubricants despre cum contribuie lubrifianții Mobil pentru utilaje agricole la creșterea productivității.

La Iași se dă startul târgurilor de toamnă

În perioada 1-4 septembrie va avea loc Târgul pentru Fermieri AGRALIM Iași, pe o suprafață de 10 hectare. Organizatorii promit un adevărat spectacol de tehnică agricolă, cu șase zone de demonstrații live cu utilaje agricole de lucrare a solului, precum și un poligon special amenajat pentru testarea abilităților fermierilor în manevrarea tractoarelor.

Evenimentele și activitățile care vor avea loc pe durata târgului urmăresc 3 mari direcții:

  • prezentarea de soluții tehnice integrate pentru fermieri
  • oferirea de consultanță tehnică și financiară
  • oferirea de informații și acces la ultimele noutăți din sectorul vegetal

Agromalim - evenimentul fermierilor din Vest

Zona de Vest a țării noastre are o puternică tradiție în sectorul agricol, iar târgul Agromalim urmărește să confirme acest lucru. Între 8-11 septembrie, Arad va fi gazda târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje Agromalim.

În cadrul evenimentului vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, informații pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, precum și echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare.

După ce anul trecut au fost aproape 15.000 de participanți la eveniment, pentru ediția din acest an organizatorii se așteaptă ca acest număr să fie depășit.

Astfel de evenimente sunt întotdeauna bine-venite pentru că doar așa se va reuși [resuscitarea] sectorului agricol românesc. Prin participarea echipei Star Lubricants la cele mai importante târguri ale toamnei continuăm să fim alături de fermierii din România. Vizitatorii care vor trece pe la standul Star Lubricants din cadrul celor două evenimente vor putea discuta direct cu persoane specializate pregătite să le ofere informații despre cum pot crește performanța utilajelor agricole cu ajutorul lubrifianților Mobil.

Silviu Mototolea, CEO, Star Lubricants

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să treceți pe la standul Star Lubricants din cadrul următoarelor evenimente dedicate sectorului agricol ca să aflați cum vă pot ajuta lubrifianții Mobil pentru utilaje agricole să creșteți productivitatea în agricultură:

Dați click aici și cereți o ofertă personalizată pentru lubrifianți care să crească performanța utilajelor agricole. Un reprezentant Star Lubricants vă va recomanda lubrifianții potriviți, care să vă ajute să creșteți productivitatea în sectorul agricol.

Câștigă combustibil gratuit pentru un an* cu Mobil 1

În perioada 1 iulie - 31 august 2016 Star Lubricants, importator și distribuitor autorizat Mobil în România de peste 20 de ani, vă invită să participați la cel mai tare concurs al verii. Achiziția unui produs Mobil cu eticheta Star Lubricants vă poate aduce marele premiu - un card pre-plătit în valoare de 2000 de euro, care poate fi folosit la alimentarea cu carburant. Mai multe detalii despre concurs puteți afla aici.

Produsele participante la promoție sunt:

  • Mobil 1 New Life 0W-40 (1L și 4L)
  • Mobil 1 ESP Formula 5W-30 (1L și 4L)
  • Mobil 1 ESP 0W-40 (1L și 4L)
  • Mobil 1 Peak Life 5W-50 (1L și 4L)
  • Mobil 1 Advanced Fuel Economy 0W-20 (1L și 4L)
  • Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 (1L și 4L)

* Premiul constă într-un card de credit pre-plătit în valoare de 2.000€ în lei. Înscrierea în concurs este deschisă până în data de 31.08.2016