La Materom 2016 s-a găsit copilotul pentru Raliul Clujului

La Materom 2016 s-a găsit copilotul pentru Raliul Clujului

Echipa Star Lubricants a luat parte între 15-16 aprilie 2016 la "Zilele Clientului Materom", cea de-a doua ediție a expoziției de piese auto dedicată tuturor partenerilor și clienților Materom.

Pe lângă vizita la standul Star Lubricants, unde au putut afla cum își pot crește performanța motorului cu ajutorul uleiurilor Mobil 1, cei peste 3000 de participanții s-au bucurat și de:

  • Promoții atractive valabile doar în perioada expoziției
  • Seminarii și demo-uri cu noutăți din domeniul auto
  • Vizite la sediul companiei Materom

Evenimentele precum a fost cel organizat de compania Materom sunt întotdeauna bine-venite pentru că oferă posibilitatea de a interacționa direct cu cei interesați de uleiurile Mobil 1 și de a le oferi punctual informațiile de care au nevoie. În plus, prezența celor peste 40 de expozanți, producători de piese auto cunoscuți la nivel internațional, ne-a ajutat să menținem și să dezvoltăm noi parteneriate.

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

Am găsit copilotul pentru Raliul Clujului

Toți cei prezenți la standul Star Lubricants au fost provocați la distracție și au avut parte și de o surpriză: șansa de a câștiga o experiență de neuitat - o cursă de raliu în cadrul Raliului Clujul, care va avea loc între 22-23 iulie. Astfel, toți cei care și-au făcut o fotografie la standul Star Lubricants și au încărcat fotografia pe Facebook sau Instagram cu hashtag-urile #fanMOBIL și #StarLubricants au intrat în cursă.

Vezi aici o galerie foto cu fotografiile participanților la concurs și atmosfera de la eveniment.

Iar cel care a trecut primul linia de sosire este... BEȘLIU FLORINA. Felicitări și ne vedem la Raliul Clujului pentru o experiență de neuitat alături de echipajele BCR Rally Team.

Pentru a fi la curent cu alte noutăți legate de participarea Star Lubricants la astfel de evenimente, urmăriți aici pagina noastră de Facebook.