Echipa Star Lubricants la prima ediție Auto Total Business Show Iași

Echipa Star Lubricants la prima ediție Auto Total Business Show Iași

Sâmbătă, 2 aprilie, Star Lubricants a luat parte în Iași la prima ediție din provincie a celui mai mare eveniment dedicat producătorilor de piese auto originale și aftermarket și echipamentelor pentru service-uri din România: Auto Total Business Show 2016.

Astfel, participanții la eveniment au avut șansa să interacționeze direct cu reprezentanții Star Lubricants pentru a afla informații utile despre cum pot crește performanța motorului folosind uleiuri sintetice Mobil 1.

Prezența Star Lubricants la prima ediție organizată la Iași ne-a ajutat să fim și mai aproape de clienții brandului Mobil 1 din zona Moldovei, fiind de asemenea o oportunitate foarte bună de a interacționa cu reprezentanții celor mai inovative branduri din industria auto. Suntem de fiecare dată încântați când observăm atât de mult interes pentru informații legate de îmbunătățirea performanței motoarelor, iar astfel de evenimente sunt întotdeauna bine-venite.

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

Auto Total Business Show – un eveniment tot mai spectaculos în fiecare an

Încă din de la prima ediție din 2012, Auto Total Business Show s-a dovedit a fi un eveniment spectaculos, plin de suprize. Într-un spațiu expozițional de aproximativ 1000 m2, cei peste 2000 de vizitatori care au trecut pragul ediției de la Iași au găsit:

  • 60 dintre cei mai buni producători și furnizori de piese și echipamente auto
  • Conferințe tematice și workshop-uri gratuite
  • Traininguri și demonstrații tehnice precum și concursuri
  • Noi tehnologii dezvăluite în premieră
  • Jocuri interactive cu premii pentru vizitatori

Materom Customer Days – următoarea destinație

În perioada 15-16 aprilie 2016 ne găsiți la Materom Customer Days în Târgu-Mureș.

Ne vedem acolo!

Pentru a fi la curent cu alte noutăți legate de participarea la Auto Total Business Show 2016 sau la evenimente asemănătoare, urmăriți pagina de Facebook Star Lubricants.