Alături de BCR Rally Team și în sezonul de raliu 2016

Alături de BCR Rally Team și în sezonul de raliu 2016

În acest an continuăm tradiția de a susține motorsportul românesc, atât pe plan național, cât și la nivel european. Astfel, suntem alături de echipajele BCR Rally Team în ceea ce se anunță a fi un sezon memorabil, plin de adrenalină și performanțe.

În plus, la fel ca anul trecut, vom fi alături și de echipajul format din Alex Filip și Bogdan Iancu, care vor concura în cadrul European Rally Competition.

La evenimentul de lansare al BCR Rally Team, care a avut loc miercuri, echipajele și-au prezentat planul și obiectivele pentru acest sezon competițional.

Edwin Keleti se va bucura de compania vechiului său navigator, Toni Avram, alături de care va lua startul în cadrul clasei 3. Concurând la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo X, Keleti este principalul favorit la titlu la acestei clase.

Sunt foarte fericit să fiu la startul unui nou sezon competițional. În dreapta mea revine după o pauză de 11 ani prietenul meu din copilărie, Toni Avram și sunt convins că vom performa bine împreună! Doresc să le urez baftă colegilor de echipă iar adversarilor le transmit - Fie ca cel mai bun să câștige!

Edwin Keleti

Pentru echipajul format din Adrian Teslovan și Imre Cseh sezonul competițional 2016 marchează trecerea la clasa 5, unde cei doi vor concura pe o mașină de raliu marca Citroen DS3 R3.

Pentru noi este al treilea an în această echipă, nimic nu poate fi mai plăcut. Acum trei săptămâni le spuneam colegilor că abia aștept să înceapă campionatul să ne revedem. Un nou an cu o mașină nouă, fără a avea vreun obiectiv măreț, încercăm să învățăm mașina, să parcurgem cât mai mulți kilometri de probă specială iar dacă reușim și câteva clasări pe podium vom fi cu atât mai fericiți. Oricum un vis s-a împlinit! Facem parte dintr-o echipă adevarată, cu caractere puternice și parteneri pe măsură. Sperăm să ne ridicăm la nivelul partenerilor noștri și să aducem un plus de imagine acestora.

Adrian Teslovan

În acest an se anunță 8 etape pline de adrenalină, iar prima etapă în care echipajele se vor alinia la start va avea loc la Brașov, între 25-27 martie.

Programul Campionatului Național de Raliuri 2016:

  • TESS Rally 45 Pro-X Brașov, 25-27 martie
  • Raliul Sibiului, 15-16 aprilie
  • Raliul Aradului, 13-14 mai
  • Danube Delta Rally, 09-11 iunie
  • Raliul Bacăului, 01-02 iulie
  • Raliul Clujului, 22-23 iulie
  • Raliul Iașului, 09-10 septembrie
  • Raliul Harghitei, 07-08 octombrie

Le ținem pumnii echipajelor BCR Rally Team în cadrul etapelor de raliu din acest sezon competițional și vă așteptăm pe probe să vă susțineți echipajele favorite.