Star Lubricants continuă seria de evenimente dedicate sectorului agricol

Star Lubricants continuă seria de evenimente dedicate sectorului agricol

În această toamnă, echipa Star Lubricants va fi prezentă la 2 dintre cele mai mari târguri din domeniul agricol din România: Agralim Iași (3-6 septembrie 2015) și Agromalim Arad (10-13 septembrie 2015). În cadrul acestor târguri, vizitatorii vor putea discuta direct cu agenții Star Lubricants despre cum contribuie lubrifianții Mobil pentru utilaje agricole la creșterea productivității.

AgriPlanta și Agroconnect - participare cu succes pentru echipa Star Lubricants

Anul acesta a debutat cu o premieră pentru Star Lubricants: am făcut parte din echipa de sponsorizare a Caravanei Agroconnect, organizată de compania BASF. Caravana s-a desfășurat în 7 locații din țară și cu aceste ocazii, fermierii și specialiștii prezenți la eveniment au aflat cum lubrifianții Mobil sunt un ajutor de nădejde în procesul de întreținere a utilajelor agricole.

Un alt eveniment la care Star Lubricants a fost prezentă deja a avut loc la începutul lunii iunie în Fundulea, județul Călărași. În cadrul AgriPlanta 2015, alături de aproape 200 de companii, reprezentanții noștri au primit timp de 4 zile peste 11.000 de vizitatori.

Târgurile toamnei debutează la Iași

Agralim, primul eveniment dedicat fermierilor care va avea loc în perioada imediat următoare, se va desfășura la Iași între 3-6 septembrie și va reuni peste 85 de expozanți din întreaga țară. Acesta se anunță a fi cel mai mare târg agrar în câmp din zona Moldovei, iar printre tematicile târgului se numără:

  • Mașini și utilaje agricole
  • Tehnologii și echipamente pentru irigații
  • Îngrășăminte pentru agricultură
  • Agricultură ecologică
  • Energii alternative și eficiența energetică

Imediat după evenimentul de la Iași, echipa Star Lubricants își va muta "sediul" la Arad, în cadrul târgului Agromalim Arad, care se va desfășura între 10 - 13 septembrie. Agromalim este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și este cea mai mare expoziție de profil din vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național.

În cadrul acesteia vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, tehnologii pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare și tehnică de ambalare.

După ce în prima parte a anului am participat la 2 evenimente dedicate sectorului agricol (AgriPlanta și Agroconnect), continuăm să fim alături de fermierii din România și prin intermediul expozițiilor din această toamnă.

Cele 2 târguri care vor avea loc la începutul lunii septembrie reprezintă o bună oportunitate de a interacționa cu producătorii de utilaje agricole, dar mai ales cu utilizatorii acestora - consumatorii finali. Astfel, vizitatorii care vor trece pragul standului Star Lubricants din cadrul Agralim Iași și Agromalim Arad vor avea ocazia să discute direct cu specialiștii Star Lubricants, care sunt pregătiți să le ofere informații utile despre cum pot crește productivitatea mașinilor agricole folosite cu ajutorul lubrifianților Mobil.

Silviu Mototolea, Deputy General Manager, Star Lubricants

Suntem mândri că ne numărăm printre companiile prezente la aceste evenimente și continuăm în acest sens să susținem dezvoltarea sectorului agricol din România. Vă așteptăm la standul Star Lubricants din cadrul următoarelor evenimentelor pentru a afla de ce lubrifianții Mobil pentru utilaje agricole reprezintă un punct cheie pentru productivitate în agricultură:

De asemenea, dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea lubrifiantului pentru utilaje agricole potrivit echipamentului dumneavoastră, dați click pe imaginea de mai jos și cereți o ofertă personalizată. Un agent Star Lubricants vă va recomanda produsele Mobil care să vă ajute să creșteți productivitatea în sectorul agricol.