Cum să stai conectat toată vara cu Star Lubricants și Mobil 1?

Cum să stai conectat toată vara cu Star Lubricants și Mobil 1?

Vara este pentru multă lume perioada aceea în care se deschid noi orizonturi spre destinații de vis. O plajă pustie unde să te bucuri de sunetul plăcut al valurilor, un city break unde descoperi noi culturi sau răcoarea unei stațiuni montane... Acestea sunt doar o parte dintre opțiunile ce fac parte din concediul așteptat de mulți dintre noi după o jumătate de an de muncă.

Într-o eră a conectivității, un concediu de vis nu poate fi conceput fără cel mai de preț accesoriu: telefonul mobil. Poate ai nevoie să trimiți poze prietenilor care au rămas acasă sau poate vrei să folosești o hartă online care să te ghideze mai ușor în locurile noi pe care le vizitezi.

Astfel, indiferent de destinația pe care o alegi, este foarte important să rămâi conectat la tehnologie. Din păcate, bateria de la telefoanele din ziua de azi este încă o problemă cu care ne-am confruntat cu toții cel puțin o dată.

În această vară, Star Lubricants și Mobil 1 te scapă de grija bateriei descărcate când ți-e lumea mai dragă. Când faci următoarea alimentare în benzinăriile Socar, cumpără și un bidon de ulei Mobil 1 ESP Formula 5W-30 de 4 litri și primești gratuit o baterie externă.

Bucură-te de funcționalitățile telefonului tău pe durata concediului fără să mai ai grija bateriei și rămâi conectat cu cei dragi. Te așteptăm în benzinăriile Socar între 15 iulie – 15 septembrie 2015 să îți cumperi bidonul de ulei Mobil 1 pentru următorul schimb de ulei și bateria externă gratuită.

Click pe harta să vezi locațiile Socar din țară.

* Oferta este valabilă în limita stocului disponibil pentru achiziția la preț întreg a unui bidon de ulei de Mobil 1 ESP Formula 5W-30 de 4 litri din benzinăriile Socar participante la promoție.