Echipa Star Lubricants este pregatită pentru Auto Total Business Show 2015

Echipa Star Lubricants este pregatită pentru Auto Total Business Show 2015

Între 6-7 iunie 2015 Star Lubricants va lua parte la ediția a IV-a a celui mai mare eveniment dedicat producătorilor de piese auto originale și aftermarket și echipamentelor pentru service-uri din România: Auto Total Business Show 2015.

Timp de 2 zile, sunteți așteptat între orele 10:00 - 18:00 la Centrul Expozițional Romexpo din București în cadrul unui eveniment plin de surprize în timpul căruia veți putea interacționa direct cu cei mai importanți producători de piese auto.

Pentru această ediţie a târgului, Star Lubricants va expune la standul A14 produsele Mobil 1 şi va oferi vizitatorilor informații utile despre cum pot crește performanța motorului folosind uleiuri sintetice Mobil 1.

Cele două ediții la care Star Lubricants a participat în trecut (în 2013 și 2014) ne-au confirmat deja faptul că Auto Total Business Show este o oportunitate foarte bună de a interacționa cu reprezentanții celor mai inovative branduri din industria auto. De asemenea, prezența Star Lubricants la acest eveniment ne ajută să aducem mai aproape de clienți brandul Mobil 1. Astfel, vizitatorii care vor trece pragul standului nostru vor avea ocazia să discute direct cu agenții Star Lubricants, care vor fi pregătiți să ofere informații utile despre cum puteți îmbunătăți performanța motoarelor cu ajutorul lubrifianților Mobil 1.

Silviu Mototolea, Deputy General Manager Star Lubricants

Auto Total Business Show 2015 - un eveniment spectaculos în fiecare an

Organizatorii Auto Total Business Show 2015 promit un nou eveniment spectaculos în cadrul căruia aproximativ 120 de branduri din industria producătoare de piese auto, accesorii și echipamente de service vor oferi vizitatorilor ocazia să testeze produsele expuse și să participe la training-uri gratuite.

Pe o suprafață de peste 35.000 metri pătrați, organizatorii Auto Total Business Show 2015 pregătesc evenimente conexe și alte surprize, printre care:

  • Drift auto - Romanian Drift Community
  • Moto stunt
  • Prima etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 - GTC Motorsport

În cele 2 zile, cei care vor ajunge la standul Star Lubricants se vor bucura de o atmosferă relaxantă alături de invitați surpriză. Mai mult, agenții Star Lubricants vor fi pregătiți să vă ofere consultanță personalizată chiar la stand în ceea ce privește alegerea uleiului potrivit.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră la Auto Total Business Show 2015 între 6 - 7 iunie să vizitați standul Star Lubricants, să vă bucurați alături de invitații noștri de un eveniment plin de surprize și să aflați cum să creșteți performanța motorului cu ajutorul lubrifianților Mobil 1.

Pentru a fi la curent cu alte noutăți legate de participarea Auto Total Business Show 2015, urmăriți pagina de Facebook Star Lubricants.