Din nou alături de BCR Leasing Rally Team în cursa spre performanță

Din nou alături de BCR Leasing Rally Team în cursa spre performanță

După ce Star Lubricants și Mobil 1 au susținut activ și anii trecuți echipajele BCR Leasing Rally Team în cursele pline de adrenalină din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, în 2015 continuăm tradiția de a susține motorsportul românesc. Suntem siguri că vom asista la un spectacol memorabil alături de echipajele BCR Leasing Rally Team și așteptăm cu nerăbdare fiecare etapă din acest sezon.

Edwin Keleti și Botond Csomortani vor lua startul la volanul aceleiași mașini cu care anul trecut au câştigat titlul de Vicecampioni Naţionali Absoluţi, Fordul Fiesta R5 (clasa 2). Echipajul pornește încrezător că va urca în acest an pe prima treaptă a podiumului:

Având în vedere performanțele atinse în 2014 - titlul de vicecampion absolut-, începutul acestui sezon este deosebit de emoționant pentru că mă aflu în fața asumării celei mai importante bătălii sportive din viața mea: aceea de a încerca să cucerim titlul de campion național absolut! Lupta va fi aprigă, adversarii sunt redutabili, sezonul lung dar datorită partenerilor extrem de puternici și serioși pe care îi avem suntem pregătiți de acest ASALT!

Edwin Keleti

Gergo Szabo și Karoly Bobely vor concura la volanul unei Skoda Fabia S2000 (clasa 2), mașină cu care au participat şi la câteva etape din sezonul trecut. Gergo Szabo pornește și el cu încredere în prima etapă din sezonul competițional 2015:

Începem un nou an competiţional alături de BCR Leasing Rally Team, în cadrul căreia ne-am simţit foarte bine şi anul trecut. Vom încerca să fructificăm la maxim experienţa echipei pentru a ne pregăti cât mai bine la fiecare etapă. Rezultatul de anul trecut – locul II la Echipe – ne mobilizează anul acesta să luptăm pentru titlu. Aşteptăm cu nerăbdare prima etapă – cea mai mare provocare din campionat, din cauza condițiilor meteo imprevizibile dar suntem optimişti şi încrezători că vom găsi cele mai bune soluţii pentru performanţă.

Și pentru Adrian Teslovan și Vajk Cseh Imre obiectivul principal este obținerea celei mai înalte trepte a podiumului. Performanța obținută anul trecut în Cupa Dacia (locul al doilea) le dă speranța că la volanul mașinii lor de concurs vor reuși să-și atingă obiectivul propus.

Începe un nou sezon pentru noi, nu putem decât să ne bucurăm că pornim la drum din nou alături de echipa BCR Leasing şi împreună cu parteneri de renume. Aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, pentru noi este o onoare să facem parte dintr-o echipă de profesionişti desăvârşiti, aici incluzând atât sportivii cât şi staful tehnic şi nu în ultimul rând, pe cel managerial. Încercăm să contribuim cât de mult putem la succesul echipei.

Adrian Teslovan

9 etape pline de adrenalină pentru iubitorii sportului cu motor

Anul acesta echipajele BCR Leasing Rally Team vor concura în cadrul a 9 etape de raliu. Prima etapă în care se vor alinia la start va avea loc la Brașov între 27-28 martie și promite un spectacol de zile mari. Dacă ești în Brașov, te așteptăm să-ți susții echipajele favorite.

Programul Campionatului Național de Raliuri 2015

  • Raliul Brasovului 27-28 martie
  • Raliul Aradului 8-9 mai
  • Danube Delta Rally 5-6 iunie
  • Raliul Bacaului 26-27 iunie
  • Raliul Clujului 17-18 iulie
  • Raliul Sibiului 21-22 august
  • Raliul Iasului 11-12 septembrie
  • Raliul Harghitei 9-10 octombrie