Un nou membru se alătură echipajelor BCR Leasing Rally Team la Raliul Harghitei

Un nou membru se alătură echipajelor BCR Leasing Rally Team la Raliul Harghitei

Ultima etapă de raliu din acest an, Raliul Harghitei, vine cu o surpriză plăcută pentru fanii sportului cu motor. Aceștia îl vor putea revedea concurând și pe Titi Aur, cel mai titrat pilot din istoria competiţiilor de raliu din România. Cunoscutul Campion al României se va alătura echipajelor BCR Leasing Rally Team în drumul spre victorie.

El va lua startul alături de copilotul Karoly Borbely, membru al echipei încă de la începutul sezonului 2014. Cei doi au mai concurat împreună și la alte ediții ale Campionatului Național de Raliu (în 2010 și în 2011).

Echipajul este pregătit să facă spectacol

Titi Aur se va alinia la start la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo X și va concura la clasa 3, clasă la care participă și actualul campion național François Delecour, așa că se anunță o confruntare plină de suspans, dar care va încânta privirile fanilor sportului cu motor.

Cu toate ca rezultatul lui Titi Aur nu va aduce modificări în fruntea clasamentului final la această categorie, echipajul poate aduce puncte importante pentru BCR Leasing Rally Team în clasamentul pe echipe.

Este o plăcere pentru mine să revin în campionat, chiar dacă în aceste momente sunt prins cu programul meu extra-competiţional. Nu pot să ascund faptul că mă bucură această revenire ca pilot de curse şi voi face tot posibilul să obţin un rezultat bun la Harghita. Va fi destul de greu pentru că vin după o pauză competiţională destul de lungă, de peste doi ani, dar voi încerca, cu siguranţă, atât pentru BCR Leasing Rally Team cât şi pentru fostul/ actualul meu copilot Karoly Borbely, care îmi este şi prieten.

Titi Aur

Titi Aur – un pilot cu un palmares de invidiat

Multiplul Campion Național de Raliuri este unul dintre cei mai cunoscuți piloți români, având în cont nu mai puțin de 49 de raliuri câștigate. De asemenea, el a obținut 8 titluri de Campion Național de Raliuri. Cu toate că în ultimii ani și-a dedicat mare parte din timp școlii sale de conducere defensivă și pilotaj, pasiunea pentru cursele de raliu l-a făcut să revină frecvent pe traseu, atât în calitate de deschizător de raliu, cât și în calitate de concurent.

BCR Leasing Rally Team luptă pentru titlul de Vice-Campioni

Raliul Harghitei va avea loc între 26-27 septembrie, fiind ultima etapă de raliu din sezonul competițional 2014. Concurenții vor avea de parcurs 10 probe speciale, iar pentru BCR Leasing Rally Team se anunță o etapă extrem de disputată pentru că se alinează la start cu scopul de a-și păstra locul secund în clasamentul general pe echipe.