Obțineți economii pentru flota de camioane cu uleiurile Mobil

Obțineți economii pentru flota de camioane cu uleiurile Mobil

Condițiile severe de exploatare a flotelor de vehicule comerciale grele reprezintă unul dintre factorii principali care pot duce la defecțiuni neprogramate și la pierderi în ceea ce privește profitul operatorilor de vehicule comerciale. Având în vedere acest lucru, gestionarea eficientă a costurilor de întreținere și a celor cu combustibilul reprezintă o adevărată provocare pentru aceștia.

În plus, datorită tendinței ascendente ale costurilor carburantului, găsirea unor noi modalități de a reduce factura de combustibil este o prioritate pe agenda oricărui proprietar de vehicule comerciale ce dorește să obțină economii pentru flota deținută.

Pe lângă sfaturile privind condusul economic și alte secrete pe care majoritatea șoferilor de vehicule comerciale le cunosc, alegerea unui lubrifiant potrivit va duce inevitabil la reducerea consumului de combustibil și implicit, la economii pentru flota. De exemplu, folosirea lubrifiantului Mobil Delvac 1 LE 5W-30, disponibil în România prin intermediul Star Lubricants este alegerea a tot mai mulți operatori de vehicule comerciale.

Spre deosebire de uleiurile minerale convenționale, formula îmbunătățită a Mobil Delvac 1 LE 5W-30 oferă avantaje majore pentru performanță și ajută la:

  • prelungirea vieții motorului;
  • reducerea consumului de ulei;
  • îmbunătățirea pornirii și menținerea protecției motorului chiar și în condiții de temperaturi scăzute.

De asemenea, noua formulă a fost concepută pentru a îndeplini standardele tot mai exigente ale motoarelor noi, precum cele ale camioanelor Euro VI.

Performanțe demonstrate în testele de teren

Pentru a scoate în evidență economiile pentru flote obținute odată cu folosirea acestui tip de lubrifiant, ExxonMobil realizează constant teste de teren.

Unul dintre cele mai recente teste privind consumul de carburant a arătat că folosirea uleiului Mobil Delvac 1 LE 5W-30 duce la un câștig mediu de 1,8 % în ceea ce privește economisirea carburantului.

Testul a fost realizat în Anglia, la Millbrook (una dintre unitățile de top în testare și dezvoltare) și a avut ca subiect 2 camioane Volvo FM440. Acestea au rulat în condiții de autostradă cu o încărcătură de 75% din Greutatea Brută a Vehiculului.

Rezultatele adunate în urma testului, dar și în urma monitorizărilor constante a milioane de ore de funcționare a vehiculelor comerciale demonstrează eficiența produselor Mobil Delvac 1. Acesta este și motivul pentru care sunt recunoscute ca fiind produse de top la nivel mondial, folosite pentru a scădea consumul de combustibil a vehiculelor comerciale.

Produsele Mobil Delvac 1 sunt disponibile și operatorilor de vehicule comerciale din România prin intermediul Star Lubricants, care continuă de peste 20 de ani parteneriatul de încredere cu ExxonMobil și oferă ingredientele necesare pentru a obține economii pentru flotele de vehicule comerciale.

Dați click pe butonul de mai jos și obțineți o ofertă personalizată pentru a face și dumneavoastră economii în ceea ce privește costurile de întreținere a flotei de vehicule comerciale pe care o dețineți.