Fetele frumoase şi piloţii de raliu te așteaptă la Auto Total Business Show 2014

Fetele frumoase şi piloţii de raliu te așteaptă la Auto Total Business Show 2014

Între 14 – 15 iunie 2014, Star Lubricants va lua parte la "Auto Total Business Show", cel mai mare eveniment dedicat pieselor și accesoriilor auto din România. Evenimentul se va desfășura la Centrul Expozițional Romexpo din București, iar spațiul expozițional va cuprinde atât Pavilionul Central, cât și nivelul 1, ceea ce înseamnă o suprafață de aproape 3 ori mai mare decât ediția anterioară a Auto Total Business Show.

Pentru a treia ediţie a târgului, Star Lubricants va expune la stand produsele Mobil 1 şi va oferi vizitatorilor informaţii utile care să îi ajute să aleagă cele mai bune soluţii pentru a-și creşte performanţa motorului.

Auto Total Business Show este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei auto și o oportunitate foarte bună de a interacționa cu reprezentanții celor mai inovative branduri din industria auto. Agenții Star Lubricants vă așteaptă la stand unde veți putea afla cum să vă îmbunătățiți performanța motoarelor cu ajutorul produselor Mobil 1. După succesul ediției din 2013, când sute de vizitatori au trecut pe la standul Star Lubricants, în 2014 am pregătit noi surprize pentru participanți.

Silviu Mototolea, Deputy General Manager Star Lubricants

Invitaţi de seamă sunt așteptați la standul Star Lubricants

Timp de două zile, pasionații autoturismelor se vor bucura alături de invitaţii noştri de o atmosferă relaxantă în cadrul căreia se va discuta despre raliu, dar şi despre alegerea uleiului potrivit, agenții Star Lubricants fiind pregătiți să ofere consultanță personalizată chiar la stand. Printre invitații care au confirmat deja prezența la târg se numără: Edwin Keleti, Sorin Badea, Karoly Borbely si Adrian Teslovan ( membrii ai echipei BCR Leasing Rally Team), dar și frumoasa Gina Pistol.

Intră în concurs alături de Mobil 1 și câștigă un schimb de ulei

Pe lângă informațiile pe care le vei primi la stand, Star Lubricants și Mobil 1 îți oferă șansa să câștigi un schimb de ulei gratuit și un tricou original Formula 1 McLaren. Intră aici și află cum poți intra în cursa pentru premiile pe care le punem la bătaie. Profită de șansa ta, vizitează standul Star Lubricants de la Auto Total Business Show, înscrie-te pe loc în concurs și primești automat unul dintre premiile surpriză, pregătite special pentru vizitatori.