Star Lubricants prezintă avantajele lubrifiantului Mobil Delvac în revista Cargo & Bus

Star Lubricants prezintă avantajele lubrifiantului Mobil Delvac în revista Cargo & Bus

Cititorii revistei Cargo & Bus, pot găsi în numărul din noiembrie un articol despre beneficiile pe care lubrifianții Mobil Delvac distribuiți de Star Lubricants le aduc pentru operatorii de vehicule comerciale. Cei care au înțeles importanța funcționării optime a motoarelor și, totodată, reducerea consumului de combustibil și ulei, au început să caute soluții eficiente care să îi ajute în acest demers.

Promovarea celor mai noi informații cu privire la soluții pentru dezvoltarea unor afaceri productive și sustenabile, prin intermediul articolului publicat în revistă, reprezintă interesul manifestat de echipa Star Lubricants de a oferi sprijin operatorilor de vehicule comerciale.

Iată mai jos câteva dintre subiectele pe care cititorii le vor descoperii în cadrul articolului:

  • Modul în care noile norme de poluare influențează industria auto la nivel global și cum se reflectă aceste aspecte asupra industriei lubrifianților pentru vehicule comerciale.
  • Tendințele actuale și viitoare pe piața lubrifianților destinați vehiculelor comerciale.
  • Detalii despre testele de performanță realizate de Star Lubricants care demonstrează eficiența lubrifianților Mobil Delvac.

Pe lângă aceste subiecte, articolul prezintă avantajele pe care noua formulă a lubrifiantului Mobil Delvac 1 LE 5W-30 le aduce pentru flota de vehicule comerciale. Mai multe detalii despre noul produs găsiți și în video-ul de mai jos:

Pe lângă informațiile din articol și video, agenții Star Lubricants vă stau la dispoziție pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie pentru a crește performanța vehiculelor comerciale. Click aici pentru a afla datele de contact ale acestora în funcție de zona în care vă aflați.

Despre revista Cargo & Bus

Cu un tiraj de 10.000 copii pe lună, revista Cargo & Bus este prima publicație specializată în transporturi, construcții și logistică ce oferă informații din domeniu în special persoanelor cu funcții de decizie în cadrul firmelor de transport, managerilor de transport din cadrul societăților de producție, precum și companiilor de construcții.