Martie 2018

Star Lubricants câștigă Circle of Excellence - 2017

Star Lubricants a fost desemnată, pentru al treilea an consecutiv, câștigătoarea Circle of Excellence la secțiunea "Business Performance", competiție care evaluează în detaliu toate performanțele companiilor partenere ale ExxonMobil.

Cu o vechime de peste două decenii pe piața din Romania, Star Lubricants s-a remarcat prin inițiative și programe inovatoare care au venit în întâmpinarea celor mai diverse nevoi ale clienților și ale pieței. Compania noastră a fost desemnată câștigătoare în urma unei competiții cu toți partenerii ExxonMobil din Europa.

Pentru prima oară în istoria concursului, ne-am aflat în competiție directă cu peste 50 de firme de renume din 27 de țări europene. Premiul ne onorează într-un mod cu totul deosebit având în vedere că multe dintre aceste companii au o tradiție de peste 50 de ani in domeniul lubrifianților. Îi felicităm cu această ocazie pe toți participanții și în special pe cei care au urcat pe podium alături de noi - companiile Thommen Furler din Elveția și Ingelbeen Soete din Belgia.

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

Categoria "Best Operations/Customer Service Initiative" din cadrul aceluiași concurs ne-a adus încă o dată în fruntea clasamentului european oferindu-ne încă un motiv de satisfacție. Distincția a fost acordată pentru derularea unui program menit să crească eficiența și calitatea serviciilor acordate clienților și operațiunilor de natură logistică.

Ne preocupă atingerea excelenței și în privința serviciilor oferite clienților. Firma noastră deține o rețea proprie de distribuție la nivel național, incluzând aici atât serviciile de depozitare cât și cele de transport. Contăm pe capacitățile proprii - șapte puncte de lucru și 15 vehicule comerciale - pentru a putea asigura integritatea produselor până în momentul recepționării acestora de către clientul final. Valoarea activelor companiei este una dintre cele mai mari din segmentul nostru de activitate.

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

Pentru noi aceste distincții sunt deosebit de onorante și confirmă recunoașterea strategiei și a inițiativelor noastre, precum și munca întregii echipe. De asemenea, aceste reușite nu ar fi fost posibile fără buna colaborare a partenerilor noștri din întreaga țară care mereu ne provoacă să excelăm și să atingem cele mai înalte culmi ale performanței.

Din pasiune pentru performanță,
Echipa Star Lubricants