Nou! Uleiuri Mobil Delvac City Logistics pentru vehicule comerciale ușoare

Noua noastră gamă de uleiuri de motor pentru vehicule comerciale ușoare este proiectată special pentru a oferi o durată îndelungată de viață, protecție excelentă și economie de combustibil - pentru că riscul redus de defecțiuni și timpi morți vă ajută pe tine și afacerea ta să progresați.

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 este un ulei sintetic de motor care oferă o durată lungă de viață a motorului, protecție excelentă împotriva mizeriei și a uzurii, precum și o lubrifiere excelentă a motoarelor diesel și pe benzină care operează în condiții de trafic congestionat, care se întâlnește de regulă în orașe. Acest ulei de motor este recomandat de către ExxonMobil pentru motoare europene folosite la vehicule comerciale ușoare precum camionete Ford, dar și pentru camionete care necesită ulei care să îndeplinească normele ACEA A1/B1 sau A5/B5.
Solicita o oferta de pret »

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 oferă o lubrifiere excelentă pentru motoare diesel și pe benzină care operează în condiții de trafic îngreunat, întâlnit în mod obișnuit în oraș. Acest ulei de motor este recomandat de către ExxonMobil pentru motoare europene folosite la vehicule comerciale ușoare precum camionete Peugeot-Citroen, dar și pentru camionete Iveco și Fiat care necesită ulei care îndeplinește norma ACEA C2.
Solicita o oferta de pret »

Mobil Delvac City Logistics V 5W-30

Mobil Delvac City Logistics V 5W-30

Mobil Delvac City Logistics V 5W-30 asigură o lubrifiere excelentă a motoarelor diesel și pe benzină care sunt folosite în condiții de trafic intens, cum este cazul în orașe. Acest ulei de motor este recomandat de către ExxonMobil pentru motoare europene care sunt folosite la vehicule comerciale ușoare precum camionete Volkswagen sau alte camionete care necesită ulei care să îndeplinească norma ACEA C3.
Solicita o oferta de pret »

Mobil Delvac City Logistics M 5W-30

Mobil Delvac City Logistics M 5W-30

Mobil Delvac City Logistics M 5W-30 oferă o lubrifiere excelentă pentru motoarele diesel și pe benzină care sunt utilizate în condiții de trafic aglomerat, asemeni celui întâlnit zilnic în orașe. Acest ulei este recomandat de ExxonMobil pentru motoare europene care sunt folosite la vehicule comerciale ușoare precum camionete Mercedes sau alte camionete care necesită ulei care să îndeplinească norma ACEA C3.
Solicita o oferta de pret »

Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40

Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40

Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40 oferă o lubrifiere excelentă motoarelor diesel și pe benzină care sunt folosite în condiții severe de trafic, precum celor întâlnite în oraș. Acest ulei de motor este recomandat de ExxonMobil pentru motoarele unei game largi de vehicule comerciale ușoare.
Solicita o oferta de pret »

Uleiuri de motor concepute pentru condiții de conducere în oraș

Noua gamă de produse Mobil Delvac Light Duty este concepută pentru o afacere mai bună și oferă o durată lungă de viață a motorului și o protecție excelentă în condiții de conducere prin oraș.

Pentru performanțe de afaceri excepționale

Când succesul afacerii tale se bazează pe performanța autovehiculului tău, alegerea uleiului de motor potrivit poate face diferența dintre tine și concurență – în special în condițiile de trafic din orașe, cu multe opriri și porniri. Aici Mobil Delvac City Logistics vine în ajutorul depășirii oricăror obiective.

Recomandat de mai mulți producători de motoare decât orice alt brand din lume

Încă din 1925, gama Mobil Delvac a fost aprobată de mulți producători de echipamente originale și profesioniști din întreaga lume. Astăzi putem spune că Mobil Delvac City Logistics este o gamă aleasă de mai mulți producători de echipamente decât orice altă marcă din lume.