Cum puteți atinge eficiența energetică cu ajutorul lubrifianților industriali Mobil?

Cum puteți atinge eficiența energetică cu ajutorul lubrifianților industriali Mobil?

Utilizarea energiei este critică pentru operațiunile organizaționale și poate reprezenta un cost major pentru organizații, indiferent de domeniul de activitate. Desigur că o singură companie nu poate controla prețul energiei, politicile guvernamentale sau economia globală, însă există modalități prin care acestea pot îmbunătăți modul în care utilizează energia, ajungând astfel la eficiență energetică.

Atingerea eficienței energetice poate aduce beneficii directe pentru companie, astfel prin utilizarea eficientă a resurselor se va reduce costul legat de consumul de energie. De asemenea, compania va contribui indirect la atenuarea efectelor globale ale utilizării energiei, precum este încălzirea globală.

Economisiți energie cu ajutorul lubrifianților industriali Mobil

Cele mai mari pierderi de energie în echipamentele industriale apar din cauza contactului metal pe metal, aspect întâlnit frecvent în majoritatea echipamentelor. Aceste pierderi pot fi reduse prin folosirea unui lubrifiant industrial sintetic, precum sunt cele din gama Mobil SHC, distribuite în România prin intermediul distribuitorului autorizat Star Lubricants.

Astfel se va reuși atingerea eficienței energetice prin crearea unui strat protector în jurul componentelor metalice care să diminueze efectele fenomenului de frecare.

Pe lângă eficiența energetică, folosirea lubrifianților sintetici va contribui la protejarea echipamentului, acesta ajungând să ruleze mai mult timp fără a fi necesare operațiuni de reparație.

Un test de teren realizat de partenerii de la ExxonMobil a demonstrat performanța lubrifianților sintetici, demonstrând potențialul de a reduce semnificativ consumul de energie în cutiile de viteze utilizate în echipamentele industriale. Prin simpla înlocuire a lubrifiantului mineral cu unul sintetic din gama Mobil SHC s-au obținut economii de 3,6%*.

În termeni generali, prin alegerea lubrifiantului sintetic potrivit pentru echipamentele industriale pe care le dețineți, puteți crește în mod semnificativ randamentul investițiilor de capital prin atingerea eficienței energetice.

Lubrifianții sintetici Mobil - alegerea proactivă pentru a atinge eficiența energetică

Performanța lubrifianților sintetici Mobil este recunoscută la nivel global mai ales din punct de vedere al protecției oferită în condițiile extreme de operare.

Cu toate că nu toate echipamentele industriale sunt supuse unor condiții de funcționare extreme, lubrifianții sintetici pot genera în continuare beneficii financiare și beneficii ce vizează sustenabilitatea. Astfel, lubrifianții pot fi utilizați în domenii industriale diverse, de la industria energetică, la manufactură și chiar în industria alimentară.

Lubrifianții industriali sintetici distribuiți în România de Star Lubricants oferă beneficii precum:

  • Creșterea duratei de viață a echipamentului
  • Scăderea timpilor necesari operațiunilor de întreținere și reparații
  • Creșterea siguranței angajaților
  • Protejarea echipamentelor împotriva contaminării

Totuși atingerea eficienței energetice este beneficiul principal al alegerii lubrifianților sintetici Mobil pentru echipamentele industriale pe care le dețineți.

Dacă doriți să știți ce lubrifiant să alegeți pentru a atinge eficiența energetică, dați click pe imaginea de mai jos și cereți o ofertă personalizată. Un reprezentant Star Lubricants vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

* Rezultatele pot varia în funcție de tipul de echipament folosit și modul de întreținere al acestuia, de condițiile de funcționare și de mediu, precum și de lubrifiantul folosit anterior.