Lubrifianții Mobil - ajutor de nădejde în procesul de întreținere a utilajelor agricole

Lubrifianții Mobil - ajutor de nădejde în procesul de întreținere a utilajelor agricole

Una dintre cele mai mari provocări în ceea ce privește sectorul agricol îl reprezintă întreținerea utilajelor folosite într-o stare perfectă. Acest proces este esențial pentru a vă putea îndeplini obiectivele de producție stabilite – cu alte cuvinte, pentru a vă conduce ferma cu eficiență maximă.

Lubrifianții Mobil – un element cheie pentru întreținerea utilajelor agricole

Un punct critic în procesul de întreținere a utilajelor agricole îl reprezintă lubrifierea, indiferent că vorbim de tractoare, combine sau alte tipuri de utilaje folosite în fermele moderne.

În acest sens, lubrifianții Mobil, distribuiți în România de Star Lubricants au fost creați pentru a vă oferi nivelul ridicat de protecție indispensabil utilajelor agricole pe care le dețineți.

Cu o experiență de peste 100 de ani în domeniu, performanța lubrifianților Mobil este rezultatul experiențelor practice extinse în utilizarea în sectorul agricol. Acest lucru este vizibil prin:

  • îmbunătățirea fiabilității utilajelor agricole
  • optimizarea performanței echipamentelor agricole
  • reducerea costurilor de operare.

Având în vedere diversitatea utilajelor agricole folosite în agricultură, ExxonMobil a dezvoltat de-a lungul timpului o gamă largă de lubrifianți performanți în funcție de tipurile de echipamente disponibile. Astfel, pentru a crește productivitatea utilajelor agricole, au fost creați lubrifianți pentru motoare diesel (precum Mobil Delvac 1 LE 5W-30), pentru transmisii cu sisteme hidraulice (precum Mobilfluid), dar și unsori multifuncționale precum Mobilith SHC 220.

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 – lubrifiantul perfect pentru motoarele diesel

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 folosește cele mai noi tehnologii de prelungire a duratei de viață a motoarelor și a sistemului de control al emisiei gazelor de eșapament, în special a celor echipate cu filtru de particule diesel.

Pe lângă aceste beneficii, Mobil Delvac 1 LE 5W-30 are și un potențial ridicat de economie de combustibil, aspect care vă va ajuta să reduceți costurile cu întreținerea utilajelor agricole.

Mobilfluid 424 – ulei universal de înaltă performanță pentru sistemul hidraulic

Sistemele hidraulice întâlnite în multe utilaje agricole pot fi protejate de uzură cu ajutorul Mobilfluid 424. Acesta este un ulei universal de tractor de înaltă performanță care îndeplinește și chiar depășește cerințele majorității producătorilor de utilaje agricole.

Formula sa echilibrată îl face potrivit pentru utilizarea într-o gamă largă de condiții de operare și medii de lucru, astfel că acoperă necesitățiile majorității utilajelor folosite în agricultură.

Mobilith SHC 220 – protecție în condiții extreme

Această unsoare sintetică disponibilă în România prin intermediul Star Lubricants are în componență complex de litiu, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în cazul echipamentelor ce operează în cazuri de presiune extremă.

Astfel, aceasta își păstrează proprietățile și protejează echipamentul în condiții de temperaturi ridicate sau în cazul funcționării prelungite, condiții specifice utilajelor agricole. Oferind un interval maximizat între ungeri și prelungirea vieții rulmenţilor, Mobilith SHC 220 este un adevărat ajutor în procesul de întreținere a utilajelor agricole.

Acestea sunt doar o parte dintre beneficiile pe care lubrifianții Mobil vi le pot aduce atunci când vine vorba de întreținerea utilajelor agricole. Pentru mai multe detalii despre produsele Mobil folosite în sectorul agricol, dați click pe imaginea de mai jos și cereți o ofertă personalizată. Veți primi consultanță personalizată din partea unui agent Star Lubricants și vă va fi mai ușor să alegeți lubrifianții potriviți care să vă dea o mână de ajutor în întreținerea utilajelor agricole.