90 de ani de performanțe excelente pentru vehiculele comerciale

90 de ani de performanțe excelente pentru vehiculele comerciale

Anul acesta se împlinesc 90 de ani de la introducerea pe piață a lubrifianților Mobil Delvac. Timp de aproape un secol, șoferii, proprietarii de flote, managerii și mecanicii care depind de vehicule comerciale și utilaje grele pentru a-și desfășura munca au avut cel mai bun aliat în gama de produse Mobil Delvac distribuită în România de Star Lubricants.

În acest timp, Mobil Delvac a devenit unul dintre brandurile de ulei de motor pentru vehicule comerciale folosite la scară largă în întreaga lume datorită performanțelor superioare pe care le poate aduce chiar și în cele mai grele condiții.

De exemplu, o flotă de vehicule comerciale reprezintă o investiție enormă de capital. Iar orice întrerupere cauzată de întreținere va afecta întreaga activitate. Lubrifianții Mobil Delvac pentru vehicule comerciale pot contribui la extinderea vieții motorului, dar și la creșterea intervalului de schimb al uleiului pentru acesta, aspecte care vă ajută să mențineți vehiculele în stare perfectă de funcționare pentru mai mult timp.

Vedeți mai jos 3 motive pentru care Mobil Delvac a ajuns să fie recomandat de peste 300 de producători de piese originale (OEM) din întreaga lume:

1. Vă protejați investiția

Fiabilitatea, performanța și mai ales durata de viață a transmisiei vehiculelor comerciale depinde de o peliculă de lubrifiant extrem de subțire care separă părțile în mișcare și reduce frecarea.

Prin folosirea lubrifianților Mobil Delvac veți proteja motorul de efectele nocive ale acestui fenomen, dar și de cele ale contaminării cu impurități cauzate de condițiile grele de utilizare a vehiculului.

Astfel, tehnologia dezvoltată în cei 90 de ani de existență Mobil Delvac, vă ajută să maximizați durata de viață a echipamentelor grele, protejându-vă investiția în utilajele grele și vehiculele comerciale.

2. Faceți economie de combustibil

Pentru un operator de flote de vehicule comerciale combustibilul reprezintă o mare pare din costurile de întreținere. Lubrifianții Mobil Delvac 1 au fost formulați special pentru a contribui la reducerea costurilor cu combustibilul și cu procesele de mentenanță.

Un studiu privind economia pentru flote de vehicule comerciale realizat la Millbrook (una din unitățile de top în testare și dezvoltare din Anglia) a demonstrat că folosirea produselor Mobil Delvac 1, precum Mobil Delvac 1 LE 5W 30, au dus la un câștig mediu de 1,8 % în ceea ce privește economisirea carburantului.

Cum puteți face economie de combustibil?

Odată cu uzura echipamentelor, eficiența acestora scade. Lubrifianții de motor cu o vâscozitate scăzută, precum Mobil Delvac 1 LE 5W 30, vor curge mai ușor în interiorul motorului și vor proteja instant componentele de fenomenul de frecare. Astfel, se va reduce uzura motorului și va crește eficiența energetică, ceea ce se traduce în economie de combustibil.

3. Dezvoltați o afacere sustenabilă

Una dintre prioritățile ExxonMobil este de a îmbunătăți constant formulele lubrifianților pentru a îndeplini cele mai înalte standarde privind protecția mediului înconjurător. Astfel, lubrifianții Mobil Delvac au o componentă importantă de protecție a sistemului de reducere a emisiilor eliberate în atmosferă.

De exemplu, noua formulă a Mobil Delvac 1 LE 5W 30 dezvoltată pentru motoarele diesel montate pe vehicule de mare tonaj pentru transport comercial poate fi folosită atât pentru motoarele diesel clasice, cât și pentru cele moderne, inclusiv pentru cele dotate cu filtru de particule (DPF).

Mobil Delvac - o formulă câștigătoare pentru mai multe industrii

Încă din 1925, Mobil Delvac a jucat un rol important pentru performanța unei game largi de industrii printre care industria de transport, agricultură, minerit și construcții.

Lubrifianții Mobil Delvac pentru vehicule comerciale au ajutat timp de 90 de ani afacerile din aceste domenii să ruleze fără probleme și astfel clienții să poată beneficia de servicii fiabile, de încredere. Și este deja o certitudine: clienții mulțumiți ajută întotdeauna companiile să se dezvolte.

Această formulă simplă de succes a determinat tot mai mulți factori de decizie din companii să aleagă marca Mobil Delvac pentru a-și conduce afacerile spre performanță.

Pentru a beneficia și dumneavoastră de aceeași formulă câștigătoare, dați click pe imagine de mai jos să cereți o ofertă personalizată pentru lubrifianții Mobil Delvac distribuiți în România prin intermediul Star Lubricants.